Neon Mind

Neon Mind

Neon Mind is een viertallige band die bekende en minder bekende nummers in een nieuw jasje steekt. Pop, soul, jazz en funk komen samen in de eigenzinnige en dansbare covers binnen het repertoire van de Achterhoekse band. Met o.a. The Beatles’ Come, Justin Timberlake’s Sexyback, en van Stevie Wonder’s Signed, sealed, Delivered tot aan Gnarls Barkley’s Crazy. Het komt allemaal voorbij!

“Een volwassen band, die staat als een huis, met een veelzijdig repertoire”
Jury “Open podium Amphion” te Doetinchem

Neon Mind timmert al zo’n 5 jaar flink aan de weg. Hierdoor heeft de band, ondanks een gemiddelde leeftijd van 22 jaar, al veel ervaring én een volwassen geluid.
Zangeres Valentine Reijers is de frontvrouw van de band. Toetsenist Marijn Nijenhuis verzorgt, niet geheel verrassend, de toetsenpartijen, máár tevens ook de bassen. Koen Büttner voegt hier het nodige elektrische gitaarwerk aan toe en drummer Joël Groen zorgt ervoor dat de vierkoppige band daadwerkelijk uit vier personen bestaat.
De muzikanten gebruiken allemaal hun eigen muzikale input om vernieuwende, frisse versies van bestaande songs te maken. Ze gaan de uitdaging aan om oude en nieuwe nummers in een nieuw, eigen jasje te steken.

“Wij maken geen eigen nummers, wij maken nummers eigen.”

Aldus Koen, die daarmee de spijker op de kop lijkt te slaan. Want ben je opzoek naar een band die jouw feest zeker zal laten slagen en daarbij afwijkt van de 13-in-een-dozijn coverband, waar er al zoveel van zijn… Dan bent u bij Neon Mind aan het juiste adres!

“Met een zeer indrukwekkend optreden waar de vonken vanaf spatten speelde 4-mans Pop, Rock coverband Neon Mind uit Azewijn zich naar de 1e plaats bij de vakjury en een zeer hoge score bij de publieksstemmen. Met een zeer eigen feel en sound werden eigen bewerkingen gebracht van nummers van o.a. The Beatles, Muse en het absolute hoogtepunt van de avond: Ain’t No Sunshine van Bill Withers.”
Verslag halve finale Regio-oost The Clash of the Coverband

Zie de website van Neon Mind voor meer informatie

neon mind groen muziek