Het is bij Groen Muziek mogelijk om goede homestudio opnames te maken, te laten mixen en/of te laten inspelen voor uiteenlopende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een demo van jouw muziek, promotiemateriaal voor je band, een instrumentale opname van een specifiek nummer, een origineel verjaardagscadeau en nog veel meer!

Ik beschik over goede apparatuur en ervaring om kwalitatieve geluidsopnames te maken in homestudio-setting.

Wat is er mogelijk?

Een opname van je eigen muziek. Dit kan een liveregistratie zijn van jouw eigen nummer/cover, een gearrangeerde opname met meerdere sporen over elkaar heen. Zowel mogelijk als je singer-songwriter bent of als je met je band een opname wil.

Het laten mixen van je opname. Zonder mix klinkt een opname erg droog en kaal. Een mix kan ik maken als je iets hebt opgenomen bij Groen Muziek, maar kan ook als je zelf al de (droge) opnames hebt gemaakt.

Het laten inspelen van een opname. Stel je bent zanger(es) en wil een orkestband/karaokeversie van een liedje. Doordat ik meerdere instrumenten bespeel kan ik deze voor je maken en opsturen.

Mocht jouw wens afwijken van bovenstaande mogelijkheden. Geen probleem! Neem gerust contact op, dan kijken we wat er mogelijk is.

Tarieven in overleg.

Enkele voorbeelden van audiomixen door Groen Muziek:

https://www.youtube.com/watch?v=IPWqFRoL-yU

Mic black Groen Muziek homestudio opnames