Heb je altijd al je eigen liedje willen schrijven en de vervolgens in goede geluidskwaliteit opgenomen willen hebben? Dat kan! Bij Groen Muziek is er de mogelijkheid om opnames te maken van een song in semiprofessionele kwaliteit.

Voor alle leeftijden en niveaus
Er zijn verschillende opties mogelijk, zowel voor jonge kinderen als voor volwassenen.
Bij iedere optie kan er flexibel omgegaan worden met de leeftijd en wensen van de persoon. Je hoeft geen muzikale kennis of vaardigheden te hebben bij het project. Iets wat je zelf niet wil opnemen kun je ook uit handen geven. Kun je geen piano spelen? Dan kan ik bijvoorbeeld de piano partij op mij nemen.

Praktisch je interesse verkennen of verbreden
Door gezamenlijk te werken aan een geluidsopname, kom je op een praktische manier in aanraking met verschillende instrumenten. Daardoor kun je er voor jezelf achter komen welk instrument je het meest ligt.
Mocht je al wel een instrument bespelen, kun je door de kennismaking met andere instrumenten je horizon verbreden. Wat je spel op je eigen instrument ook weer ten goede kan komen!

Individueel of samen met anderen
Je kunt er zelf voor kiezen of je de opname individueel wil maken, of in combinatie met andere mensen. Bij groepen van 4 of groter, wordt de extra hulp ingeschakeld van zangeres/actrice/danseres Valentine Reijers. Zij kan tevens helpen met het maken van een videoclip.

Een opname inclusief videoclip?
Als de geluidsopname af is, kan er eventueel een videoclip bij gemaakt worden. Ook hierbij staan de wensen van de leerling(en) centraal: Wil je een clip in de buitenlucht, of juist binnen? Wil je zelf in beeld, of juist niet?

De opties

  • We kunnen werken aan een volledig eigen nummer: eigen tekst schrijven, eigen muzikale begeleiding erbij bedenken en gezamenlijk opnemen. Zowel de zang als instrumenten kunnen worden opgenomen.
  • Er kan gewerkt worden vanuit een bestaand liedje. De instrumentale basis en melodie van het nummer worden gebruikt om zelf nieuwe tekst op te schrijven. Zowel de zang als instrumenten kunnen worden opgenomen. Een bestaand nummer in een totaal ander jasje dus!
  • Een bestaand nummer kan worden gecoverd. Hierbij wordt de originele tekst van het nummer gezongen en maken we gezamenlijk een cover van het nummer. Zowel de zang als instrumenten kunnen worden opgenomen. Een eigen versie van een bestaand nummer dus!

In alle gevallen wordt er flexibel ingespeeld op de wensen van de leerling(en).

Contact opnemen               Vrijblijvende proefles

Je eigen song schrijven en opnemen Groen Muziek Gaanderen Doetinchem Achterhoek Ulft Terborg Silvolde