AMV

Heb je nog geen of weinig ervaring met het maken van muziek en twijfel je welk instrument het best bij jou past? Of lijkt het je gewoon leuk om verschillende instrumenten te spelen?
Bij Groen Muziek is het mogelijk om een lessenpakket te volgen waarbij verschillende instrumenten aan bod komen. Op deze manier leer je kennis maken met allerlei instrumenten en kom je vanzelf te weten waar jouw passie ligt.

De AMV (Algemene Muzikale Vorming) is geschikt voor jong en oud.
Instrumenten die aan bod kunnen komen zijn: keyboard/piano, gitaar, drums, percussie, ukelele, basgitaar en in overleg eventueel andere instrumenten. Er kunnen ook zangopnames gemaakt worden.
De leerling heeft zelf inspraak op de instrumentkeuze gedurende de lessen.

Afhankelijk van de leerling kunnen de AMV-lessen didactisch zijn óf juist meer spelenderwijs, waarbij het “moeten leren” nauwelijks een rol speelt.
Zeker voor kinderen kan dit prettig zijn. Kinderen moeten tegenwoordig op jonge leeftijd al aan veel verwachtingen voldoen. Spelenderwijs met muziek bezig zijn kan dan een prettige, ontspannen uitlaatklep zijn.

Meerdere keren per jaar organiseert Groen Muziek, in samenwerking met andere muziekdocenten uit de buurt van Doetinchem, bandprojecten.
Hierbij krijgen leerlingen de kans om samen met andere muzikanten muziek te maken. Voor velen een nieuwe ervaring én een leuke, leerzame aanvulling op de muzieklessen!

Contact opnemen               Vrijblijvende proefles

DSC03223-001