Enkele reacties van leerlingen die muziekles hebben of hebben gehad bij Groen Muziek:

Tygo vindt de keyboardles bij Joël erg leuk. Joël weet goed uitleg te geven en blijft rustig en geduldig wanneer het voor Tygo een uitdaging blijkt. Het resulteert in mee kunnen spelen met liedjes, zelf liedjes maken en zelfs optreden! Wij zijn erg tevreden.


Na een aantal jaren een goede basis te hebben opgebouwd bij een andere docent, leek het mij een goed idee om eens iets anders te proberen. Met Joel spelen ze hun favoriete nummers, worden er regelmatig filmpjes gemonteerd ook met zang. Echt muziek maken nu! Ik kan Joel iedereen aanbevelen!


Mijn dochter van 10 heeft een tijd keyboard les gehad van Joel. Ook heeft ze samen met een ander meisje een eigen nummer gemaakt. Hierbij heeft ze verschillende instrumenten mogen bespelen. Deze afwisseling vond ze erg leuk. Ook is Joel erg flexibel en speelt in op jou muziekkeus. Zeker een aanrader!


Ik heb ongeveer bijna een jaar pianoles en tot nu toe bevallen ze zeer goed. Ondanks dat ik een druk schoolrooster heb is Joël erg flexibel als het om de lessen gaat. De lessen zijn inhoudelijk ook goed de muziekstukken worden aan mijn muzieksmaak aangepast en ik krijg genoeg materiaal mee om thuis mee aan de slag te kunnen. Ik kan buiten de lessen om ook vragen stellen als ik vast loop bij een muziekstuk.


Pianoles van Joel is aan te bevelen. bijna een jaar heb ik les gehad en zou graag verder willen. Wanneer ik weer ruimte hebt zou ik dat zo weer doen. Joel is flexibel en kijkt naar de mogelijkheden wanneer iemand zou kunnen. Het belangrijkste is de manier van lesgeven en dat is erg fijn. Hij speelde in om wat ik leuk vondt om te oefenen en gaf wisselende stukken en theorie. Verder is hij stimulerend, maar zorgt er niet voor dat je iets moet. Hij is rustig en geeft goede tips.


Deze muzikant is een echte liefhebber. Ondanks dat onze stijlen best van elkaar verschillen, wilt Joël je heel graag helpen en denkt echt met je mee. Ik wou in eerste instantie veel theorie leren, maar Joël kan je dus ook helpen met je ‘eigen’ muziek. Al met al prettige communicatie en hij is erg flexibel. De locatie is top met veel instrumenten en een prettige sfeer.


Ik heb een halfjaar pianoles gehad. Gelijk vanaf het begin begonnen we met bekende popnummers en was het daardoor gelijk leuk om te spelen! Joël is erg flexibel in het maken van afspraken. Als je een keer niet kan of de les wil verplaatsen is dat vaak geen probleem. De lessen zijn altijd leuk en als je er thuis een keer niet uit komt, wil hij je ook graag helpen. 

keys drums groen muziek