Wil je graag piano of keyboard leren spelen? Je favoriete muziek leren spelen op het instrument, of een zanger(es) begeleiden? Met pianoles help ik je daarbij graag!

De pianolessen zijn voor alle leeftijden toegankelijk. Én voor alle niveaus! Ook zonder enige muzikale ervaring kun je pianoles nemen.

Wat zoal aan bod komt tijdens de pianolessen is:
– het spelen van uiteenlopende songs in verschillende muziekstijlen
– meespelen met liedjes
– het leren luisteren naar muziek, waardoor het muzikale gehoor wordt getraind
– techniek
– theorie
– improvisatie en het maken van eigen nummers

De wensen van de leerling staan bij het bovenstaande aanbod centraal. Waar de ene leerling meer nadruk wil op het theoretische aspect, wil de ander het liefst zo snel mogelijk, zonder teveel op theorie in te gaan, iets kunnen spelen op het instrument. Samen met de leerling (en/of ouders) kan worden afgestemd waar de behoefte ligt. Zodoende werk ik ook niet met een vaste lesmethode. Naar mijn idee is zo de kans om het “interne muzikale vuurtje” van de leerling aan te wakkeren veel groter.

Meerdere keren per jaar organiseert Groen Muziek, in samenwerking met andere muziekdocenten uit de buurt van Doetinchem, bandprojecten.
Hierbij krijgen leerlingen de kans om samen met andere muzikanten muziek te maken. Voor velen een nieuwe ervaring én een leuke, leerzame aanvulling op de muzieklessen!

Contact opnemen               Vrijblijvende proefles